5 ا کتبر 2016 ... برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا پخته و نرم شود سپس
گوشت را با عدد پیاز خام و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا ...
گوشت را از ظرف خارج کنید و آن را بکوبید یا ریش ریش کنید و داخل آش بریزید. آب
گوشت را نیز به همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما کاملا جا افتاده
...
آشپزی - آش قلقل - آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل.
آش غلغل شوشتر و آش غلغل و درست کردن آش غلغل و مواد اولیه آش غلغل و آش را در نمناک
بیاموزید.
3 آوريل 2012 ... همشهری آنلاین: آش غلغل یکی از چندین غذای محلی و سنتی شوشتر است.
23 ژانويه 2010 ... این آش محلی خوشمزه را در این روزهای سرد سال بپزید و به همراه خانواده تان از خوردن آن لذت
ببرید...
در اصل این غذا قلقل نوشته میشه ( لطفا املاشو درست بنویسید) این غذا در اصل برای
صبحانه است البته صبحانه ای برای سحر خیزان و همچنین به عنوان شام هم مصرف میشه و
...
مواد لازم برای آش غلغل و آموزش پخت آش غلغل و دستور پخت آش غلغل و روش تهیه آش
غلغل و طرز تهیه آش غلغل را در آکاایران ببینید.
8 جولای 2014 ... آش قل قل یک غذای رمضانی و محلی است که خاص شهر شوشتر می باشد. مواد لازم: گوشت
با استخوان 120گرم ، نخود عدس باقلا از هر کدام 30 گرم ، گندم حلیم ...
بعد از مدت ذكر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه میكنیم. وقتی گوشت و
حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه میكنیم و حرارت را
ملایم ...