شهر دریا آخرین اخبار رویدادها و معرفی اماکن گردشگری استان بوشهر


817
سوسیس از واژه فرانسـوی کهن(saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی “نمک زده” گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس ...


817
برای باز کردن یخ مواد غذایی بهترین راه این است که مواد غذایی را در آب با دمای معمولی قرار دهیم و اگر سبزی ها یخ زده بود می توان آن را در آبی که مقداری نمک به آن اضافه شده ...


817
فریز کردن این مواد غذایی را در هر شرایطی از ذهن خود پاک کنید.همیشه همه خریدهایی که از سوپر مارکت می کنید با فریزر رابطه خوبی ندارند.


817
سوسیس و کالباس و غذاهاي آماده نبايد بيش از يك نوبت در ماه مصرف شود، زيرا ... که خود ازواژه لاتین salsus به معنی نمک زده گرفته شده، پدید آمده است و امروزه مفهوم این کلمه .... هویج، قارچ، آب به شکل یخ و مواد افزودنی مجاز است و مصرف سوسیس و کالباس در حد  ...


817
13 دسامبر 2010 ... یادتان باشد اگر می ‌خواهید كالباس یا سوسیسی كه قبلا برش خورده را منجمد كنید ... تنها مواد غذایی که هنوز حاوی کریستال‌های یخ است، دوباره قابل انجماد ...


817
مضرات سوسیس و کالباس ضررات سوسیس و کالباس فواید سوسیس و کالباس ... هويج ، قارچ، آب به شكل يخ و مواد افزودني مجاز است و مصرف سوسيس و كالباس در حد متعادل ...


817
18 فوریه 2016 ... در این مقاله به آموزش انواع این فرآورده‌ها از جمله کالباس گوشت خانگی، کالباس ... ۵۰ گرم آب، ۵۰ گرم یخ، ۱۵ گرم پودر آب پنیر، ۱۵ گرم شیر خشک، ۱ قاشق چای‌خوری ... سلفونی را به اندازه‌ی دلخواه و به شکل مستطیل برش زده و مقداری از خمیر ...


817
26 آوريل 2011 ... ۶- درجه حرارت نگهداري مواد يخ زده نبايد كمتر از ۱۵- درجه سانتيگراد باشد. .... گوشت فراوري شده مانند انواع سوسيس و كالباس ، گوشت نمك سود و …


817
[آرشیو] سوسیس و کالباس خانگی با گوشت قرمز و مرغ سـوسـیس و کالـباس. ... بر روی بسته های وکیوم کالباس هم اگر بخوانید بیشتر انها از یخ نام برده اند همینطور از شیر خشک. دلیل اصلی را ..... دست را در ان زده و خمیر راکمی ورز می دهیم.


817
27 ا کتبر 2015 ... یک روز پس از انتشار گزارش سازمان جهانی بهداشت، مصرف کنندگان سوالهای زیادی درباره ارتباط مصرف سوسیس و کالباس با سرطان دارند.